Fliser til badeværelse og vådrumspaneler til renovering af badeværelse

Hvorfor vælge FIBO​?

​Mere end 750 variationer, designs og farver

Let at montere, også for ”gør det selv typen”

Nemt at holde rent

Godkendt til vådrum

Fordelagtig totaløkonomi

Er du på udkig efter fliser til badeværelse eller vådrumspaneler, der kan opsættes i forbindelse med renovering af badeværelse? Hos A. Rindom kan vi være behjælpelige med nye fliser til badeværelse og andre vådrum, og vi kan levere til erhverv og professionelle forhandlere i hele landet.

Stort udvalg af paneler fra Fibo

Vi sælger vådrumspaneler fra Fibo, som er et yderst nemt og godt alternativ til de mere traditionelle badeværelsesfliser. Du kan vælge imellem mere end 750 forskellige variationer, farver og designs, hvorfor du med garanti vil kunne finde den type flise, du synes om, og som passer til dit badeværelses gulv og/eller vægge, da du har mulighed for at mikse og matche en lang række kombinationer.

Disse er desuden nemme at montere og rengøre. Vi er således de rette at tage kontakt til, hvis du skal bygge eller renovere dit badeværelse, eller hvis du er entreprenør, der skal stå for at bygge badeværelse. Vi leverer både til byggemarkeder, tømrerhandler og til entreprenør- og håndværkervirksomheder, der søger en seriøs leverandør.​

Renovering af badeværelse: Vi forhandler Fibo-fliser og vådrumspaneler

Fibo-vådrumspaneler er godkendt i henhold til vådrumsnormen, og arbejde med vådrumssikring, gips og membran er derfor ikke en nødvendighed ved valg af disse. Panelerne skal blot skrues direkte på den eksisterende væg, og herudover leverer vi samtlige paneler med en Aqualock-lås.

Endelig har alle Fibo-panelerne en yderst stærk og glat overflade, der både tåler store temperatursvingninger og direkte vandsprøjt, og så er de desuden enkle at holde rene og pæne samt hurtige at tørre af.​

​Hvad er vådrumspaneler?

Når du bygger nyt badeværelse eller udfører renovering af badeværelse, skal du sikre dig, at det lever op til gældende krav om vådrumssikring. Det kommer bl.a. an på badeværelsets størrelse, og om det ligger i en etagebygning eller et enfamiliehus. 

Det handler om at sikre vådzonen, så der ikke opstår vandskader i bygningen, når man laver renovering af badeværelse. Opsætning af vådrumssikrede paneler og fliser forebygger vand- og fugtskader, og de fliser til badeværelse og vådrumspaneler, vi forhandler, er alle godkendte til formålet.

​Ring og indhent et tilbud på renovering af badeværelse

Søger du et enkelt alternativ til de traditionelle fliser til badeværelse og et resultat i høj kvalitet, er vi uden tvivl de rette at kontakte. Har du lyst til at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, når det kommer til fliser til badeværelse og vådrumssikring, skal du være mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag.

Det kan du enten gøre ved at skrive til os på e-mail rindom@rindom.dk eller ved at ringe på telefon 43 96 22 11, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

​Se vores montagevideo

Generelle henvendelser

Har du spørgsmål til vores produkter eller mangler du information, så skriv til os via formularen herunder.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få et indblik i vores løsninger

Se vores kataloger herunder, og bliv inspireret.

Forny køkkenet på nogle få timer med paneler specialtilpasset området mellem bordplade og overskabe fra FIBO. Eller få opsat smarte designvægge fra Huntonit - en ny flot, visuel overflade på de velkendte pladekerner.

Rådgivning og ekspertise er en del af vores DNA gennem fem generationer.

Hvem er A. Rindom A/S

​A. Rindom A/S er et over 130 år gammelt grossistfirma. Rindom har i takt med udviklingen tilpasset sig og udvidet med, sortiment, funktioner og leverandører. 

​Hovedkontor

A. Rindom A/S

Adresse: Gammelager 3, 2605 Brøndby

Telefon: +45 4396 2211

E-mail: rindom@rindom.dk