Huntonit-lofte og vægge: miljøvenlige vægpaneler og naturprodukter i høj kvalitet

​​Færdigmalede træloft- og vægpaneler med slidstærk overflade​

​​Nem og hurtig montage med skjult fer og not

​​Rent naturprodukt

​​Vedligeholdelsesfrit og rengøringsvenligt

Indeklimamærket

​​Anbefalet af det norske Astma- og Allergiforbund

20 års garanti

​​Hvis du er på udkig efter velproducerede, indeklimamærket vægpaneler i skandinavisk kvalitet, så kig med her på siden.

Vi forhandler færdigmalede vægpaneler fra Huntonit, som er fremstillet i slidstærkt og hårdt komprimeret træfiber uden knastudtræk. Panelerne males 4 gange med vandbaseret maling og afsluttes med 2 gange vandbaseret lak. Dette bidrager til et sundt indeklima uden tilsætningsstoffer.

Grossisten A. Rindom har i mere end 130 år leveret vægpaneler til træhandler, byggemarkeder og andre virksomheder, der sælger byggematerialer. De holdbare  vægpaneler fra Huntonit forhandles gennem alle trælastkæder og byggemarkeder i Danmark.

Hvad er fordelene ved vægpaneler fra Huntonit?

Vores færdigmalede vægpaneler fås med forskellige strukturer i overfladen samt i forskellige farver. Panelerne er lette at montere, og er forsynet med fer og not med henblik på skjult montage. Panelerne kan bruges ved både renoveringsopgaver og nybyg, og da de er tynde, er de nemme at håndtere. 

Der er mulighed for montering i alle husets rum, selv i vaskerum og badeværelse (dog ikke vådzone), da panelerne tåler fugt. Dette kræver dog en god ventilation, da panelerne ikke er vådrumssikrede. Panelerne er både skrue- og slagfaste, hvorfor det er muligt at montere fx spots i loftet eller små boghylder eller lamper direkte på væggen.

Huntonit vægpanelerer er norsk kvalitet, som holder mange år ud i fremtiden, uanset hvilket materiale, du vælger dem i. 

​Kontakt os gerne for information om indeklimamærket paneler fra Huntonit

Har du spørgsmål til vores varer? Vi kender vores producenter og produkter ud og ind, og har mange års erfaring i branchen. Dette gør, at vi kan besvare stort set alle spørgsmål om Huntonits færdigmalede vægpaneler – samt deres øvrige sortiment.

Vi kan kontaktes på telefon 4396 2211 eller vores e-mail rindom@rindom.dk

Generelle henvendelser

Har du spørgsmål til vores produkter eller mangler du information, så skriv til os via formularen herunder.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få et indblik i vores løsninger

Se vores kataloger herunder, og bliv inspireret.

Forny køkkenet på nogle få timer med paneler specialtilpasset området mellem bordplade og overskabe fra FIBO. Eller få opsat smarte designvægge fra Huntonit - en ny flot, visuel overflade på de velkendte pladekerner.

Rådgivning og ekspertise er en del af vores DNA gennem fem generationer.

Hvem er A. Rindom A/S

​A. Rindom A/S er et over 130 år gammelt grossistfirma. Rindom har i takt med udviklingen tilpasset sig og udvidet med, sortiment, funktioner og leverandører. 

​Hovedkontor

A. Rindom A/S

Adresse: Gammelager 3, 2605 Brøndby

Telefon: +45 4396 2211

E-mail: rindom@rindom.dk