Køkkenrenovering – giv dit køkken et nyt look med vores vægpaneler

Hvorfor vælge FIBO?

​Enkelt at montere

Rengøringsvenligt

Vedligeholdelsesfrit

​Tåler vandsprøjt

Varmebestandigt op til 200 oC

​Tåler temperatursvingninger

​Fordelagtig totaløkonomi

I mere end 130 år har A. Rindom leveret produkter til køkken, badeværelse og sanitet. Vi forhandler både til byggemarkeder, tømrerhandler og andre erhvervskunder, f.eks. som underleverandører til håndværkere og entreprenører, der skal stå for køkkenrenovering.

I vores udvalg af køkkenprodukter har vi bl.a. bordplader og vægpaneler fra det norske kvalitetsbrand Fibo. Det flotte og robuste Fibo Kitchen Board er et produkt i allerhøjeste kvalitet, både hvad angår design og holdbarhed. Det samme gælder deres køkkenpanel, der både er nemt at gøre rent og sikret mod høje temperaturer. Det er et oplagt valg for mange, når de går i gang med deres køkkenrenovering.

Fibo Kitchen Board og vægpaneler forhandles gennem alle trælastkæder i Danmark. 

Skræddersyet til din stil og vådrumssikret

Du kan vælge køkkenpaneler i mange farver og udtryk. På deres hjemmeside kan du se eksempler på det rå, moderne look med beton, men også de mere neutrale, hvide fliser, som mange foretrækker i deres køkken. Du kan tilpasse panelerne til den stil, du ønsker, uden nogensinde at skulle gå på kompromis med kvalitet og funktionalitet.​

Alle produkter, som vi forhandler, er vådrumssikret, og kan derfor både benyttes i private hjem, men også i større industrikøkkener, restaurationer m.m., hvor der bliver højtryksspulet og rengjort med store mængder vand hver dag. Det samme gælder i øvrigt samtlige køkkenplader.

Kontakt os og få leveret vægpaneler til køkkenrenovering

Har du spørgsmål til vores sortiment eller services? Så kontakt os endelig. Som erfaren VVS-grossist kan vi både besvare dine spørgsmål og rådgive dig om miljøvenlige vægpaneler til renovering af køkken. Vi sammensætter også gerne et godt tilbud til forhandlere, som sælger produkter til køkkenrenovering.

Kontakt os på telefon 4396 2211 eller skriv en e-mail til rindom@rindom.dk for at høre mere.​

For spørgsmål til Fibo produkter, kontakt os venligst på tlf.: ​+45 4396 2211 eller e-mail: rindom@rindom.dk​.

Generelle henvendelser

Har du spørgsmål til vores produkter eller mangler du information, så skriv til os via formularen herunder.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få et indblik i vores løsninger

Se vores kataloger herunder, og bliv inspireret.

Forny køkkenet på nogle få timer med paneler specialtilpasset området mellem bordplade og overskabe fra FIBO. Eller få opsat smarte designvægge fra Huntonit - en ny flot, visuel overflade på de velkendte pladekerner.

Rådgivning og ekspertise er en del af vores DNA gennem fem generationer.

Hvem er A. Rindom A/S

​A. Rindom A/S er et over 130 år gammelt grossistfirma. Rindom har i takt med udviklingen tilpasset sig og udvidet med, sortiment, funktioner og leverandører. 

​Hovedkontor

A. Rindom A/S

Adresse: Gammelager 3, 2605 Brøndby

Telefon: +45 4396 2211

E-mail: rindom@rindom.dk