Trælofter fra Forestia: den bedste, norske kvalitet i et tidløst og praktisk design

Hvorfor vælge Forestia?​

​Let at montere

Malerbar folie

​Rengøringsvenligt

Lyddæmpende effekt

​Er du på udkig efter en leverandør af loftplader til trælofter med stor erfaring i branchen? Så læs med her på siden, hvor vi præsenterer Forestia trælofter, vores foretrukne mærke. 

Beklædning til trælofter fra Forestia er norsk kvalitet i et tidløst design, der passer perfekt ind i det moderne, skandinaviske hjem.

Som en af Danmarks største grossister inden for levering af beklædning til loft, badeværelse, køkken og vægge, kan VVS-grossisten A. Rindom levere trælofter- og vægge i den bedste kvalitet til skarpe priser. Vi forhandler primært til tømrerhandler, trælaster, byggemarkeder og andet erhverv.

​Tekniske specifikationer for paneler og trælofter fra Forestia

Forestia trælofter kan bruges til både nybyggeri og renovering, det er nemt at montere samt at rengøre og vedligeholde. Det sparer mange arbejdsgange, da man opsætter et færdigt panel, der hverken skal spartles eller males bagefter. Både plader til væg og loft kan let males over, hvis der ønskes en anden farve. Det er nemt at vedligeholde og tilpasse den individuelle bolig eller det rum, det skal bruges til.


Forestia loftpaneler

Lofterne leveres i størrelsen 12mm x 300 x 1200 med fer og not på alle 4 sider, der gør befæstelsen usynlig. Forestia træloft er et foliebelagt loftpanel med en 12mm spånkerne.

Forestia vægpaneler

Panelerne ligger på lager i Danmark i hvid (14TFL - farvekoden: NCSS 0500 – N) samt ask laseret (305). Hvis du trænger til at shine et rum op med et prisbilligt træloft i et tidløst design, så Forestia loft noget for dig.​

Se montagevejledning

​Kontakt os og få en pris på levering af Forestia-trælofter

Vi besvarer gerne alle spørgsmål, der måtte være til vores paneler og plader til træloft, herunder om vores priser, leveringstider samt øvrige produkter og services. Du kan til hver en tid kontakte os og få den rådgivning, du har brug for. Det er også muligt at henvende sig gennem kontaktformularen til generelle forespørgsler.

Kontakt os på telefon 4396 2211 eller skriv til vores e-mail rindom@rindom.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Se flere alternativer til Forestia - se Huntonit produkter her:

Generelle henvendelser

Har du spørgsmål til vores produkter eller mangler du information, så skriv til os via formularen herunder.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få et indblik i vores løsninger

Se vores kataloger herunder, og bliv inspireret.

Forny køkkenet på nogle få timer med paneler specialtilpasset området mellem bordplade og overskabe fra FIBO. Eller få opsat smarte designvægge fra Huntonit - en ny flot, visuel overflade på de velkendte pladekerner.

Rådgivning og ekspertise er en del af vores DNA gennem fem generationer.

Hvem er A. Rindom A/S

​A. Rindom A/S er et over 130 år gammelt grossistfirma. Rindom har i takt med udviklingen tilpasset sig og udvidet med, sortiment, funktioner og leverandører. 

​Hovedkontor

A. Rindom A/S

Adresse: Gammelager 3, 2605 Brøndby

Telefon: +45 4396 2211

E-mail: rindom@rindom.dk