XL—Byg CF Karise

Der var behov for at opfriske kunde toilet og personale rum og toilet i tømmerhandlen XL-BYG CF Karise. Trælastdirektør Tho-mas Lykke Hansen, valgte et stilrent design med brede fliser der giver et godt rum indtryk. Kombinationen med hvid højglans og grøn højglans endevægge, laver en fin dybde i de forholdsvis smalle rum. 

Tømrermester Kennet B. Nielsen blev sat på pro-jektet, og har monteret FIBO panelerne med limning direkte på de gamle fliser. Der er blevet udført et fantastisk flot arbejde, med mange rigtig flotte detaljer. - 

"Jeg havde ikke prøvet at monterer FIBO paneler før, men blev egentligt ret hurtigt dus med produktet, "- udtaler tømrermester Kennet B. Nielsen.​

Generelle henvendelser

Har du spørgsmål til vores produkter eller mangler du information, så skriv til os via formularen herunder.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få et indblik i vores løsninger

Se vores kataloger herunder, og bliv inspireret.

Forny køkkenet på nogle få timer med paneler specialtilpasset området mellem bordplade og overskabe fra FIBO. Eller få opsat smarte designvægge fra Huntonit - en ny flot, visuel overflade på de velkendte pladekerner.

Rådgivning og ekspertise er en del af vores DNA gennem fem generationer.

Hvem er A. Rindom A/S

​A. Rindom A/S er et over 130 år gammelt grossistfirma. Rindom har i takt med udviklingen tilpasset sig og udvidet med, sortiment, funktioner og leverandører. 

​Hovedkontor

A. Rindom A/S

Adresse: Gammelager 3, 2605 Brøndby

Telefon: +45 4396 2211

E-mail: rindom@rindom.dk