Stammershalle Badehotel på Bornholm

Stammershalde Badehotel blev oprindeligt bygget af en tysk grosserer til sommerresidens i 1911. I 30’erne startede han med at flyve tyske gæster direkte fra Berlin til lufthavnen i Rø.


På hotellet kunne gæsterne samle kræfter, nyde den storslåede natur og friske luft, inden de igen skulle tilbage til den store by. Frem til 1948 stavede man hotellets navn ’Stammershalde’, hvorefter det blev ’Stammershalle’.


Familien Wang-Hansen drev herefter hotellet i mange år med mad, dans og musik, og naturligvis med masser af hotelgæster. Hotellet blev herefter omdrejningspunkt for bornholmernes familieudflugter og fester.

 
1. maj 2021 overtog de nuværende ejere, familierne Falbe-Cardel og Søgård, Stammershalle Badehotel. Hotellet, der ligger mellem Gudhjem og Allinge, har siden da gennemgået en renovering med stor respekt for stedets unikke æstetik, hvor både restaurant, fællesarealer og værelser, er indrettet og bevaret i stil med stedets oprindelige arkitektur, omgivelser og autenticitet.


Der blev valgt Huntonit Perlestaf da lige netop denne profil passede perfekt med den autentiske profil. Der blev udskiftet de steder, hvor de gamle profiler ikke stod til at rede, samt sat nyt op på gange og værelser for at skabe samme profil igennem hele hotellet.


Hoteldirektør Susanne Vang Søgård er også glad for den slidstærke overflade maling Huntonit panelerne er malet med, - det gør vores rengøring meget nemmere, - Udtaler Susanne.


Den nænsomme renovering er meget flot lavet, med den dybeste respekt for bygningen. Der er samtidig kælet for detaljerne, samt udført en masse flotte detaljer.


Hotellet genåbnede den 27. marts, og der har været travlhed lige siden.

Generelle henvendelser

Har du spørgsmål til vores produkter eller mangler du information, så skriv til os via formularen herunder.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få et indblik i vores løsninger

Se vores kataloger herunder, og bliv inspireret.

Forny køkkenet på nogle få timer med paneler specialtilpasset området mellem bordplade og overskabe fra FIBO. Eller få opsat smarte designvægge fra Huntonit - en ny flot, visuel overflade på de velkendte pladekerner.

Rådgivning og ekspertise er en del af vores DNA gennem fem generationer.

Hvem er A. Rindom A/S

​A. Rindom A/S er et over 130 år gammelt grossistfirma. Rindom har i takt med udviklingen tilpasset sig og udvidet med, sortiment, funktioner og leverandører. 

​Hovedkontor

A. Rindom A/S

Adresse: Gammelager 3, 2605 Brøndby

Telefon: +45 4396 2211

E-mail: rindom@rindom.dk