Nye skoletoiletter på Sølystskolen i Århus

FIBO paneler blev valgt for at højne hygiejnen på skoletoiletterne. Projektet er et pilotprojekt for fremtidens skoletoiletter. Toiletterne er med indtænkt nudging, og der er lagt vægt på at besøg på toilettet skal være en oplevelse. Der blev lavet nye skoletoiletter i hele indskolingen. De blev indviet samen med børnene, og med besøg af Onkel reje, Århus Kommune og besøg fra TV2 Østjylland.

Fremtidens skoletoiletter

For at få børnenes håndhygiejne i top måler håndvasken, hvor lang tid børnene vasker hænder og om de bruger sæbe. Når børnene har vasket hænder korrekt, så vises en tegnefilm som belønning Toiletterne er udviklet i samarbejde med Dansk Center for Undervisningsmiljø, der også vil evaluere projektet løbende.

Generelle henvendelser

Har du spørgsmål til vores produkter eller mangler du information, så skriv til os via formularen herunder.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få et indblik i vores løsninger

Se vores kataloger herunder, og bliv inspireret.

Forny køkkenet på nogle få timer med paneler specialtilpasset området mellem bordplade og overskabe fra FIBO. Eller få opsat smarte designvægge fra Huntonit - en ny flot, visuel overflade på de velkendte pladekerner.

Rådgivning og ekspertise er en del af vores DNA gennem fem generationer.

Hvem er A. Rindom A/S

​A. Rindom A/S er et over 130 år gammelt grossistfirma. Rindom har i takt med udviklingen tilpasset sig og udvidet med, sortiment, funktioner og leverandører. 

​Hovedkontor

A. Rindom A/S

Adresse: Gammelager 3, 2605 Brøndby

Telefon: +45 4396 2211

E-mail: rindom@rindom.dk