Firhøjskolen i Føllenslev

Kalundborg kommune har fået renoveret skoletoiletterne på Firhøjskolen, der fra 1959. De nye toiletter lever op til fremtidens skole, hvor man har lavet lukket toilet båse, med vægge fra gulv til loft. Samtidigt er gulvene belagt med skridsikker epoxy belægning og der er kommet træbeton på lofterne. FIBO vægpaneler på væggene, som giver en stilren og glat overflade.

Der er valgt farvekombination med hvid og turkist grøn, så alt ikke er hvidt i hvidt. FIBO valgte vi fordi de er lette at holde rene, det vil helt sikkert give os en besparelse på driften, - udtaler Peter Thomassen der er bygningskonstruktør hos Kalundborg Kommune, og ansvarlig for kommunens skoler.

Generelle henvendelser

Har du spørgsmål til vores produkter eller mangler du information, så skriv til os via formularen herunder.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få et indblik i vores løsninger

Se vores kataloger herunder, og bliv inspireret.

Forny køkkenet på nogle få timer med paneler specialtilpasset området mellem bordplade og overskabe fra FIBO. Eller få opsat smarte designvægge fra Huntonit - en ny flot, visuel overflade på de velkendte pladekerner.

Rådgivning og ekspertise er en del af vores DNA gennem fem generationer.

Hvem er A. Rindom A/S

​A. Rindom A/S er et over 130 år gammelt grossistfirma. Rindom har i takt med udviklingen tilpasset sig og udvidet med, sortiment, funktioner og leverandører. 

​Hovedkontor

A. Rindom A/S

Adresse: Gammelager 3, 2605 Brøndby

Telefon: +45 4396 2211

E-mail: rindom@rindom.dk