Annekser og tilbygninger til bl.a. sommerhuse.

Tonni Andersen har i mange år drevet Kihls Byggefirma, og fik for 4 år siden mulighed for at købe Flexliving som byggede mindre sommerhuse og annekser. Da begge firmaer voksede med årene, blev der i 2020 behov for mere plads, samt en adresse hvor det hele kunne samles. Derfor blev en ny 800 m2 stor hal med kontor og lager indviet i sommeren 2021, i Marielyst lige udenfor Nykøbing Falster. Vi har fået samlet vores 2 – 3 adresser til et sted, hvor vi kan udføre det hele, samt bygget en hal med gulvvarme så vi kan opbevare materialer korrekt og bygge indendørs i alt slags vejr. – og tilføjer; selvfølgelig skulle den ligge i Marielyst, hvor vi har 5500 potentielle kunder i baghaven, - udtaler Tonni Andersen.

Flexliving har brugt Huntonit vægpaneler i et par år, og er særdeles glad for den færdigmalet overflade, som gør rummene færdige med det samme, ingen spartling og maling. Det er vigtigt med et stærkt panel, da vi flytter modulerne når de er færdigbygget, - Vi er også meget glade for indeklimamærket, som vi kan fornemme at kunder begynder at efterspørge, og lægge vægt på, - udtaler Tonni Andersen. ​

Generelle henvendelser

Har du spørgsmål til vores produkter eller mangler du information, så skriv til os via formularen herunder.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få et indblik i vores løsninger

Se vores kataloger herunder, og bliv inspireret.

Forny køkkenet på nogle få timer med paneler specialtilpasset området mellem bordplade og overskabe fra FIBO. Eller få opsat smarte designvægge fra Huntonit - en ny flot, visuel overflade på de velkendte pladekerner.

Rådgivning og ekspertise er en del af vores DNA gennem fem generationer.

Hvem er A. Rindom A/S

​A. Rindom A/S er et over 130 år gammelt grossistfirma. Rindom har i takt med udviklingen tilpasset sig og udvidet med, sortiment, funktioner og leverandører. 

​Hovedkontor

A. Rindom A/S

Adresse: Gammelager 3, 2605 Brøndby

Telefon: +45 4396 2211

E-mail: rindom@rindom.dk