Fliser til badeværelse og vådrum fra FIBO

Hvorfor vælge FIBO​?

​Mere end 750 variationer, designs og farver

Let at montere, også for ”gør det selv typen”

Nemt at holde rent

Godkendt til vådrum

Fordelagtig totaløkonomi

Er du på udkig efter fliser til badeværelse? Hos A. Rindom kan vi være behjælpelige med nye fliser til badeværelse og andre vådrum, og vi kan hjælpe både private og erhverv i hele landet. 

Vi anvender vægpaneler fra Fibo, som er et yderst nemt og godt alternativ til de mere traditionelle badeværelsesfliser. Du kan vælge imellem mere end 750 forskellige variationer, farver og designs, hvorfor du med garanti vil kunne finde den type flise, du synes om, og som passer til dit badeværelse, da du har mulighed for at matche og mikse en lang række kombinationer.

​Disse er desuden nemme at montere og rengøre. Vi er således de rette at tage kontakt til, hvis du skal bygge eller renovere dit badeværelse

Få FIBO fliser til badeværelse med en stærk og glat overflade

Fibo vægpaneler er godkendt i henhold til vådrumsnormen, og arbejde med vådrumssikring, gips og membran er derfor ikke en nødvendighed ved valg af disse. 

Panelerne skal blot skrues direkte på den eksisterende væg, og herudover leverer vi samtlige paneler med en Aqualock-lås. 

Endelig har alle Fibo panelerne en yderst stærk og glat overflade, der både tåler store temperatursvingninger og direkte vandsprøjt, og så er de desuden enkle at holde rene og pæne samt hurtige at tørre af.​​

Ring eller skriv allerede i dag for mere information

 Søger du et enkelt alternativ til de traditionelle badeværelsesfliser og et resultat i høj kvalitet, er vi uden tvivl de rette at kontakte. Med over 750 variationer vil du med garanti kunne finde nogle passende fliser til badeværelse i dit hjem, uanset hvilken stil du foretrækker. 

Har du lyst til at høre mere om, hvad vi vil kunne tilbyde dig, når det kommer til badeværelsesfliser, skal du være mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag. 

Det kan du enten gøre ved at skrive til os på e-mail rindom@rindom.dk eller ved at ringe på telefon 43 96 22 11, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

Se montagevideo​

For spørgsmål til Fibo produkter, kontakt os venligst på tlf.: ​+45 4396 2211 eller e-mail: rindom@rindom.dk​.

Generelle henvendelser

Har du spørgsmål til vores produkter eller mangler du information, så skriv til os via formularen herunder.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få et indblik i vores løsninger

Se vores kataloger herunder, og bliv inspireret.

Forny køkkenet på nogle få timer med paneler specialtilpasset området mellem bordplade og overskabe fra FIBO. Eller få opsat smarte designvægge fra Huntonit - en ny flot, visuel overflade på de velkendte pladekerner.

Rådgivning og ekspertise er en del af vores DNA gennem fem generationer.

Hvem er A. Rindom A/S

​A. Rindom A/S er et over 130 år gammelt grossistfirma. Rindom har i takt med udviklingen tilpasset sig og udvidet med, sortiment, funktioner og leverandører. 

​Hovedkontor

A. Rindom A/S

Gammelager 3, 2605 Brøndby

Telefon: +45 4396 2211

E-mail: rindom@rindom.dk