For henvendelse - skriv her

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om A. Rindom A/S

Firma A. Rindom blev stiftet den 9. september 1886 af Axel Peter Joachim Rindom, i en alder af kun 23 år, hvilket på daværende tidspunkt krævede borgerbrev fra Magistraten i København, samt kongebrev med dispensation fra myndighedsalderen, som var 25 år.

Import og eksport af Sibirisk smør i dritler, var den første forretning firmaet involverede sig i, men siden da har forretningsområderne spændt sig vidt; medejer af stav- og træskofabrik i Østrig, fremstilling af koldflydende asfalt på rettigheder købt af Colas England, import af ildfaste sten, smedekul, jutesække, råjern, chaussesten, brosten, kantsten, gravstene m.m..

Men allerede umiddelbart efter firmaets start begyndte man, at importere eternit fra Belgien. Den Belgiske eternit blev dog allerede i 1905 afløst af eternit fra Sverige.

Ved stiftelsen af Dansk Eternit-Fabrik A/S den 8. december 1927 fik Firma A. Rindom eneforhandlingen af deres produkter og blev dermed salgskontor for Dansk Eternit-Fabrik A/S.​

Funktionen som salgskontor ophørte, og overgik tilDansk Eternit-Fabrik A/S den 31. december 1980. Herefter har firmaet været lagerførende grossist i Brøndby af Dansk Eternit-Fabrik's / Dansk Eternit's produkter.

Allerede i 1950, ved opstarten af træfiberfabrikken Norsk Wallboard i Syd Norge blev firmaet, sideløbende med salgsfunktionen for Dansk Eternit-Fabrik A/S, importør af Huntonit træfiberplader, hvilket senere er blevet erstattet af en agentaftale.

Produkterne fra Norsk Wallboard og Dansk Eternit-Fabrik var sammen med firmaets eget ventilationsprogram - LUX bygningsventiler, fundamentet til firmaets fremtid.

Dette fundament er i dag udbygget med en grossist funktion for en lang række danske leverandører af kvalitetsprodukter til byggeriet, som alle, i lighed med A. Rindom A/S, sælger deres produkter via tømmerhandlere og /eller byggemarkeder.

Den 23. februar 1984 skiftede Firma A. Rindom navn og blev omdannet til et aktieselskab med det nuværende navn A. Rindom A/S.

A. Rindom A/S ejes i dag af fjerde og femte generation.​

Brochure:

​Fibo - Kitchen Board

Fibo - Vådrumspaneler

Huntonit undertag

Huntonit væg & loft

Huntonit Design

A. Rindom A/S

Gammelager 3
2605 Brøndby

​​Telefon: 43 96 22 11
Mail: rindom@rindom.dk
​CVR: 10018471​​

A. Rindom
Gammelager 3
2605 Brøndby
Tlf.: 43 96 22 11
CVR: 10018471

rindom@rindom.dk